Bekijk de beste vaarwateren in Friesland.

This summer will not be too bad if it means. I can spend all of my time on the water. 

Tsjûkemar

Laat je haren golven door de wind langs deze prachtige authentieke Friese dorpen en het grootste binnenwater van Friesland geniet van; Tsjûkemar. De omgeving van deze meren heeft prachtige gebieden waar rust, ruimte en schoonheid volop te vinden zijn.

Grou

Door de vele meren, vaarten en poelen die zo karakteristiek zijn voor dit gebied is Grou in midden Friesland een waar eldorado voor de watersport. Vroeger uitgebreide transportmogelijkheden, tegenwoordig maken ze Grou tot een waar watersportwereld. Ervaar ook de start van het Skûtsjesilen in Grou elke zomer en ontdek het echte Friese watersport gevoel.

Sneekermeer

Net buiten Sneek, in het Sneekermeer, ligt het Kolmeersland, oftewel het Starteiland, dat vooral bekend is vanwege de zeilwedstrijden tijdens de Sneekweek en het skûtsjesilen. Rondom het eiland kan worden aangemeerd in één van de jachthavens en op het Starteiland zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een restaurant en een speeltuin. Het starteiland is alleen te bereiken via een pontje of met eigen bootvervoer, dat maakt het zo’n unieke plek in het hart van Friesland.

Neem contact met ons op!

Als je meer wilt weten, vragen hebt of gewoon heel graag op het water wilt; bel ons of stuur ons een e-mail! Wij zijn je graag van dienst!