Over Luxurysloepverhuur

Wij maken luxe varen in Friesland toegankelijk voor iedereen
Crescent 21 te huren bij Luxurysloepverhuur 3

Over ons

Wil je genieten van het water in Friesland zonder de lasten van het eigenaarschap van een boot? Bij Luxurysloepverhuur begrijpen we je volledig! Wij zijn er om je het gevoel van eigenaarschap te geven zonder de verplichtingen en kosten die erbij komen kijken. Met een paar klikken reserveer je jouw luxe sloep en ben je klaar om te genieten van de schoonheid van de Friese wateren.

Even voorstellen
Wij, een enthousiast vader-en-zoon team, hebben Luxurysloepverhuur opgericht vanuit onze passie voor het water en het plezier van anderen. Hoewel we beiden bruisen van positiviteit en energie, brengen we unieke vaardigheden en perspectieven naar ons bedrijf. Met onze complementaire denkwijzen vormen we een krachtig team dat erop gericht is jou een perfecte ervaring te bieden.

Met 30 jaar gecombineerde ervaring in de recreatieverhuur, begrijpen we precies wat je verwacht en waarnaar je op zoek bent. En met veel opwindende plannen voor de toekomst, kijken we ernaar uit om je een onvergetelijke dag op het water te bezorgen.

Ontspannen op het water

Bij Luxurysloepverhuur zijn we trots op ons aanbod van hoogwaardige, comfortabele sloepen. Ons assortiment bevat boten die perfect zijn voor elke gelegenheid, of je nu een ontspannen dagje uit wilt of een avontuurlijke tocht over de Friese meren plant. Boek jouw perfecte sloep vandaag nog en geniet van de vrijheid die het huren van een sloep je biedt.
× Hoe kan ik je helpen?